Έρρικα Πρεζεράκου: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στη Μαρία Σάκκαρη – «Σε αγαπάμε»

Απαρηγόρητη εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον πρώτο κιόλας γύρο του US Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, στις πρώτες δηλώσεις μετά την ήττα της ξέσπασε σε λυγμούς λέγοντας πως αισθάνεται να ντροπιάζει όλους τους Έλληνες.

Η Έρρικα Πρεζεράκου που γνωρίζει καλά από πρωταθλητισμό μιας και έχει υπάρξει και η ίδια αθλήτρια, δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία της Μαρίας Σάκκαρη εκφράζοντας δημόσια τη στήριξη προς το πρόσωπό της αλλά και τον θαυμασμό που νιώθει για εκείνη.

«Πολλές φορές άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και έχουν επίγνωση ότι εκπροσωπούν με την δράση τους όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και μια χώρα μπορεί να νιώθουν όπως ένιωσε η @mariasakkari .Καμιά φορά οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν στο σύνολο το πόσα προσφέρουν, το πόσο υγιή πρότυπα είναι για το σύνολο της κοινωνίας και κυρίως για τα παιδιά μας.

Κάθε μέρα σκληρή προπόνηση για να πετύχει τους στόχους της μοιράζοντας τις νίκες της απλόχερα και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για την εξελικτική της πορεία που θα περάσει από διάφορες φάσεις μιας και έτσι είναι η ίδια η ζωή .. Μαρία μου .. σε αγαπάμε πολύ γιατί αναγνωρίζουμε ότι αυτές οι περίοδοι που περνάς είναι εξίσου σημαντικές με τις νίκες σου μιας και μέσα από αυτές εξελίσσεσαι και προχωράς .

… είναι σημαντικό να μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι «είτε χάνω είτε κερδίζω .. μέσα μου φωνάζω Αξίζω».. Καλημέρα ηλιολουστα μου πλάσματα… Πολύ σας αγαπώ ..» έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου.

 

Read More

And More