Έρρικα Πρεζεράκου: Χωρισμός μετά τον ακρωτηριασμό για την διάσημη αθλήτρια

Ελεύθερη και ωραία είναι και πάλι η Έρρικα Πρεζεράκου. Η αθλήτρια με τις πολλές διακρίσεις και ο στενός συνεργάτης της, Τίτος Καταλαγαριανάκης, σύμφωνα με πληροφορίες της “On time” και της Σάσας Σταμάτη αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες ύστερα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης.

Λίγο καιρό πριν το ατύχημα, είχαν ήδη χωρίσει, όμως η Έρρικα Πρεζεράκου είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ο Τίτος στέκεται βράχος στο πλευρό της και είναι παράδειγμα προς μίμηση για ένα πρώην ζευγάρι να έχει τόσο στενές και άριστες σχέσεις. Ο Τίτος είναι εκείνος που έχει αναλάβει το συντονισμό του Replayce, του κέντρου που διατηρεί τα τελευταία χρόνια η Έρρικα στο ΟΑΚΑ.

Για την πρώην αθλήτρια ο Τίτος είναι οικογένεια, έχουν άψογη σχέση και συνεργασία και ήταν ένας από τους ανθρώπους, που όταν νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ ήταν όλες τις ημέρες στο πλευρό της. Η σχέση τους είναι αληθινή και δυνατή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όμορφη πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έχει τονίσει ότι ο Τίτος δεν ήταν ο χειριστής του σκάφους την ημέρα που είχε το ατύχημα.

Αυτή την περίοδο, η Έρρικα Πρεζεράκου αναρρώνει στο σπίτι της και περιμένει να περάσει ένας μήνας για να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη μετά το 5ωρο χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε. Αυτή τη στιγμή το μόνο λειτουργικό δάχτυλο του δεξιού χεριού είναι ο δείκτης. 

Read More

And More