ΕΡΤ : Αποφάσισε να… διαρρεύσει τα φετινά τραγούδια για την Γιουροβίζιον ! Ακριβώς στη 1.00 το μεσημέρι στους 103,7…

Αν είσαστε Γιουρο-fun και δεν… κρατιέστε, σας έχω ευχάτιστα νέα ! Ποια είναι αυτά; Θα μπορέσετε σήμερα να πάρετε μία πρώτη γεύση απο τα τραγούδια που φέτος είναι υποψήφια για να συμμετέχουν στον διεθνή, μουσικό διαγωνισμό, τον Μάιο, διεκδικώντας βεβαίως – βεβαίως πρώτα, την ψήφο εμπιστοσύνης μας.

Ετσι, λοιπόν, συντονιστείτε σήμερα στις 13:00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας -103.7 FM- για να ακούσετε σε πρώτη μετάδοση αποσπάσματα, διάρκειας ενός λεπτού, των έξι υποψήφιων τραγουδιών του Ελληνικού Τελικού, από τα οποία ένα θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στο φετινό Διαγωνισμό της Eurovision στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Μετά από σχετική κλήρωση παρουσία των εκπροσώπων των δισκογραφικών εταιριών, η σειρά εμφάνισης των υποψήφιων τραγουδιών στον Ελληνικό Τελικό διαμορφώνεται ως εξής: “Κόκκινα Χαλιά”, Βαλάντω Τρύφωνος, “Τριημιτόνιο”, Αντιγόνη Ψυχράμη, Λούκας Γιώρκας Feat. Stereo Mike, Nikki Ponte.

Τέλος να σας υπενθυμίσω, πως τα υποψήφια τραγούδια θα παρουσιαστούν σε ειδική εκπομπή που θα μεταδώσει η ΝΕΤ την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 20:00, την παρουσίαση της οποίας έχει αναλάβει η Λένα Αρώνη.

Read More

And More