Έρχεται η νεανική μαύρη κωμωδία “Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη”!

Η νεανική μαύρη κωμωδία μυστηρίου “Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη” είναι η καινούργια διαδικτυακή πρόταση που έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέρεις μέχρι σήμερα για τις ελληνικές web σειρές.

Η σειρά, γραμμένη με χιούμορ και σουρεαλιστική διάθεση, θα αρχίσει να προβάλλεται το Νοέμβριο σε 7λεπτα επεισόδια μέσα από τη δική της ιστοσελίδα.

Οι ηθοποιοί Αφροδίτη Αντωνάκη, Ναταλία Καλημερατζή, Παναγιώτης Καρμάτης και Αποστόλης Ψαρρός υποδύονται τους βασικούς ήρωες της σειράς και πλαισιώνονται από μια ομάδα γνωστών ηθοποιών μεταξύ των οποίων η Μαρία Αντουλινάκη, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Μάρω Παπαδοπούλου και ο Ηλίας Ζερβός. Σε guest εμφανίσεις θα δούμε επίσης την Εμμανουέλα Αλεξίου, τον Παντελή Δεντάκη και τον Σταύρο Μαυρίδη.

Στη σειρά παρακολουθούμε την ιστορία τεσσάρων νέων ανθρώπων, οι οποίοι ξαφνικά ανακαλύπτουν πως η επί χρόνια νεκρή μητέρα τους είναι ζωντανή και λέγεται… Γιάννης! Στην προσπάθειά τους να την βρουν, τα ευτράπελα ξεκινούν, η κατάσταση περιπλέκεται και καλά κρυμμένα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η δουλειά αυτή είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας μιας ομάδας νέων επαγγελματιών, με εμπειρία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, οι οποίοι αποφάσισαν να διαφοροποιηθούν από τα τετριμμένα, έχοντας ισχυρή θέληση και μεράκι, χωρίς τη στήριξη κάποιας εταιρείας παραγωγής.

“Κόντρα στο γκρίζο της εποχής, όπου όλα γύρω μας ωθούν στην απογοήτευση και την αδράνεια, τολμήσαμε λειτουργώντας ομαδικά, να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να παρασύρουμε ο ένας τον άλλον σε ένα δρόμο δημιουργίας”, επισημαίνει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς Κωνσταντίνος Θάνος.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More