Έρχεται καύσωνας από την Παρασκευή

Ανάσα δροσιάς από σήμερα εώς και αύριο, αλλά… Έρχεται νέα αύξηση της θερμοκρασίας Τι προέβλεψε για το newsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός. Πολυ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Η μικρή υποχώρηση του υδραργύρου σήμερα, αύριο και μεθάυριο θα είναι προσωρινή καθώς από την Παρασκευή έρχεται νέο κύμα ζέστης.
Πιο αναλυτικά o καιρός σήμερα:
Αίθριος θα είναι ο ουρανός. Όμως το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και κυρίως στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία και Θράκη περιμένουμε βροχές και μπόρες κυρίως στα βουνά, όπως και αργότερα στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Οι άνεμοι στη στεριά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ αλλά στο Αιγαίο θα διατηρηθεί το μελτεμάκι μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Στις νοτιότερες περιοχές δε θα έχουν τόση αίσθηση της πτώσης της θερμοκρασίας.
Πέμπτη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά πάλι θα συννεφιάσει οπότε υπάρχει πιθανότητα στα βουνά της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας να έχουμε πρόσκαιρες μπόρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το μελτέμι αρχίζει και εξασθενεί θα φτάσει τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Παρασκευή και Σάββατο
Περιμένουμε σταδιακή άνοδο του υδραργύρου που θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς και την Κυριακή ενδεχομένως τους 39 βαθμούς Κελσίου ακόμη και στην Αθήνα.
Ο καιρός στην Αττική
Αίθριος ο καιρός σήμερα, αύριο και την Πέμπτη. Η θερμοκρασία γύρω στους 36 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή θα φτάσει τους 37 βαθμούς και έπεται συνέχεια καθώς το Σάββατο και την Κυριακή θα ανέβει ακόμη.

Read More

And More