Ερχεται “Με το δεξί” στον ΑΝΤ1 ο Σπύρος Σούλης !

Η κρίση δεν… σκιάζει τον Σπύρο Σούλη ! Ετσι, ο τηλε-αρχιτέκτονας του ΑΝΤ1 πιάνει απόψε και πάλι τον γκασμά του, τις μπογιές του και τα πινέλα του και υπόσχεται για ακόμα μία χρονιά να μην αλλάξει μόνο σπίτια, αλλά πάνω απ ΄όλα να αλλάξει ζωές. Να αλλάξει τις ζωές όλων εκείνων των συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο Σπύρος έρχεται σήμερα… “Με το δεξί” και με έναν κύκλο νέων εκπομπών (9.00 μ.μ.) ! Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο της εκπομπής για φέτος, θα βρεθούμε μπροστά σε μια τραγική ιστορία. Μια νεαρή μητέρα, η Μαρία Μπόφου, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της, πριν ένα χρόνο, αναγκάστηκε να γίνει προστάτης της οικογένειας, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Σήμερα, μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της, ζουν σε ένα πολύ μικρό και παλιό σπίτι, στο Κερατσίνι, το οποίο ανήκει στη μητέρα της Μαρίας. Εκείνη είναι ο άνθρωπος που τη στηρίζει ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά, καθώς είναι άνεργη εδώ και καιρό.
Οι συνθήκες διαβίωσης για αυτούς τους ανθρώπους είναι κακές. Χωρίς θέρμανση, με υγρασία παντού και χωρίς χώρο, περνούν τη ζωή τους μέσα σε μια ετοιμόρροπη κατασκευή. Εκεί έχουν στριμώξει τα όνειρα και τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.
Ο Σπύρος Σούλης θα πραγματοποιήσει την επιθυμία τους! Μαζί με τη νέα του ομάδα (3 αρχιτέκτονες και 3 διακοσμητές), θα μεταμορφώσουν το οίκημα, σε ένα λειτουργικό και άνετο σπίτι για αυτούς τους ανθρώπους, που τόσο το χρειάζονται. Επιπλέον, η εκπομπή θα καλύψει όλες τις ανάγκες τους για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.
Ο Σπύρος Σούλης, προσφέροντας σε αυτούς τους τρεις ανθρώπους ένα σπίτι και μια καλύτερη ποιότητα ζωής, δεν τους χαρίζει μόνο πολλά χαμόγελα, αλλά τους γεμίζει δύναμη για να αντιμετωπίσουν το μέλλον, με αισιοδοξία και πίστη.
Τα «θαύματα» για εκείνους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη… συνεχίζονται και ο ΑΝΤ1 δίνει την ευκαιρία και τη χαρά σε μια οικογένεια, κάθε βδομάδα, να μπαίνει στο νέο της σπιτικό… «Με το Δεξί»!

Read More

And More