Ερχεται “μεταλλαγμένο” στους δέκτες μας το “Sunshine Girls” στον Alpha !

“Sunshine Girls”… Ακόμα ένα real-life πρόγραμμα δια χειρός Alpha έρχεται από τον Μάρτιο στους δέκτες μας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα για το οποίο σας έχω μιλήσει αρκετές φορές μέχρι τώρα, μιας και βρίσκεται στα συρτάρια του καναλιού της Κάντζας από πέρσι και περιμένει για την ημέρα που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Είναι ένα φορμά για το οποίο έχουμε μιλήσει αρκετά, γιατί πέρσι υποτίθεται πως θα ήταν το τηλεοπτικό αντίπαλο δέος των “Νοικοκυρών” του ΑΝΤ1, μιας και ουσιαστικά μιλάμε για ένα παραπλήσιο πρόγραμμα.

Ετσι, ενώ αρχικά το συγκεκριμένο φορμά γυρίστηκε με… γκλαμ και κοσμική διάθεση με τις τέσσερις “πρωταγωνίστριες” να τα δίνουν όλα στο βωμό του… μανικιούρ και της… μπούκλας, εντέλει σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η εκπομπή θα βγει στον αέρα σατιρίζοντας και διακωμωδώντας όλο αυτό τον τρόπο ζωής και το εγχώριο life-style !

Πως θα γίνει αυτό, μιας και τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί; Μα φυσικά με την αφήγηση που θα υπάρξει για να δεθούν και να ντυθούν ανάλογα τα επεισόδια. Μία αφήγηση η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα σατιρίζει και θα διακωμωδεί απίστευτα όλο το εγχώριο life-style και τον υποτιθέμενα γκλαμ τρόπο ζωής.

Αλλωστε, δεν είναι πια οι εποχές κατάλληλες για να βγαίνουν στον αέρα εκπομπές που υπηρετούν ουσιαστικά το απόλυτο τίποτα και την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας ! Αυτό ,λοιπόν, το σκέφτηκαν οι τηλε-άνθρωποι της Κάντζας και έτσι πριν η εκπομπή βγει στον αέρα, την… μεταλλάσουν και της αλλάζουν το τηλεοπτικό της στυλ και την… τηλε-κοσμοθεωρία της.

Οσο δε για το ποια είναι τα “Sunshine Girls” του Alpha ; Οι κυρίες Μάνια Παπαδάκου, Ειρήνη Λαιμού, Κωνσταντίνα Βαιοπούλου και Μαίρη Αλεξίου.

Read More

And More