Ερχεται σειρά του… κουτιού στο Star !

Ακόμα μία νέα σειρά έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα του Star, για όσους προτιμούν κάθε μέρα μία ξένη τηλεοπτική πρόταση για να περάσει η βραδιά τους. Πρόκειται για την σειρά “The Mentalist”, για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Φεβρουαρίου και θα μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ.

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Πάτρικ Τζέιν και εργάζεται ως σύμβουλος στο Γραφείο Ερευνών της Αστυνομίας της Καλιφόρνια. Οι επιτυχίες του στην εξιχνίαση εγκλημάτων έχουν γράψει ιστορία και θεωρείται ο καλύτερος στο είδος του. Όπλο του; Η απίστευτη παρατηρητικότητά του που τον κάνει να ξεχωρίζει.


Εκκεντρικός, φαντασμένος, ιδιαίτερα οξυδερκής είναι μερικά από τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Αγνοεί τους κάθε είδους κανόνες και χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες πνευματικές του ιδιότητες για την επίλυση των υποθέσεων. Στο παρελθόν ο Πάτρικ υπήρξε μέντιουμ αν και πλέον παραδέχεται πως υποκρινόταν.

Εγκατέλειψε τον χώρο όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος, που είχε εμμονή μαζί του, δολοφόνησε την οικογένειά του.

Οι συνάδελφοί του εκτιμούν το φυσικό του χάρισμα αλλά η προϊσταμένη του, Τερέζα Λίσμπον, δεν είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.


Αν και αναγνωρίζει την προσφορά του, η παρουσία και το ύφος του την ενοχλούν και την επηρεάζουν αρνητικά. Παραδόξως όμως είναι η πρώτη, που τον υπερασπίζεται και στηρίζει ακόμα και τις πιο παράξενες απόψεις του.


Η μοχθηρή πλευρά του Πάτρικ έρχεται στην επιφάνεια όταν βρίσκεται στα ίχνη του Ρεντ Τζον, του δολοφόνου της οικογένειάς του. Είναι αποφασισμένος να τον συλλάβει, ακόμα και αν είναι η τελευταία του επιτυχία, ακόμα και αν πρέπει να χάσει την ίδια του τη ζωή….

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Σάιμον Μπέικερ, Ρόμπερτ Τάνεϊ, Τιμ Κανγκ και Αμάντα Ριγκέτι

Γενικά στοιχεία:

Ø Έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 23 Σεπτεμβρίου του 2008 και τον πρώτο κύκλο τον παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 17.5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ø Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ στις 19 Μαίου του 2009, κατατάσσοντας τη σειρά στην 6η θέση των πιο επιτυχημένων σειρών για τη σεζόν 2008 – 2009.

Ø Η σειρά βραβεύτηκε το 2009 από τα Peoples Choice Awards ως «αγαπημένη τηλεοπτική δραματική σειρά».

Ø

Read More

And More