Έρχεται το «Just the 2 of Us»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το talent show για να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο ξανά μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Μετά την πετυχημένη πορεία του πρώτου κύκλου στο κανάλι της Παιανίας, η διοίκησή του έδωσε το «πράσινο φως» και για φέτος, οπότε σύντομα τα… μικρόφωνα θα πιάσουν δουλειά με καινούργιους διαγωνιζόμενους αλλά και «δασκάλους» τους.

Μάλιστα η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media, έχει κάνει πολλές επαφές τόσο με celebrities… όπως λέγονται, αλλά και με τραγουδιστές… όπως δηλώνουν. Ανάμεσά τους μάλιστα και πολλά αγαπητά πρόσωπα που θα είναι «έκπληξη» αν αποδεχτούν την πρόσκληση… αλλά και πρόκληση… να ανέβουν στη σκηνή!

Όλα πάντως προχωρούν με ταχείς ρυθμούς καθώς είναι αποφασισμένο ώστε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο Νίκος Κοκλώνης να υποδεχτεί ξανά στο το «Just the 2 of Us» τους τηλεθεατές, μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Και βέβαια στην κριτική επιτροπή θα είναι και πάλι, με αλφαβητική σειρά οι: Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι διαγωνιζόμενοι και οι «δάσκαλοί» τους καθώς, όπως ανέφερα ο έως τώρα προγραμματισμός του OPEN είναι το φιλανθρωπικό talent show να κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με σκοπό κάθε Σάββατο να περνούν αυτοί στο «Just»καλά και οι τηλεθεατές… καλύτερα…!

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More