Έρχεται βροχή…έρχεται κακοκαιρία!

Έρχεται βροχή…έρχεται κακοκαιρία! | tlife.gr

Όλες αυτές τις μέρες ψηνόσουν στο γραφείο σου και μετρούσες τις μέρες αντίστροφα για να έρθει το τριήμερο να κάνεις καμιά βουτιά. Ο καιρός έχει άλλα σχέδια για σένα.

Από την Πέμπτη το απόγευμα ο καιρός θα επιδεινωθεί. Σε όλη την χώρα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, περισσότερο όμως στα βόρεια και στα νησιά του Αιγαίου.

Αν έχεις επιλέξει να ταξιδέψεις αύριο σε Θεσσαλία, Εύβοια ή Κεντρική Μακεδονία, θα σε δυσκολέψουν πολύ στη μετακίνηση δυνατές βροχές. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλύτερος με ήλιο και τη θερμοκρασία ως 23 βαθμούς όμως θα υπάρχουν και μικρά διαστήματα με σύννεφα και λίγες βροχές.

Τα σύννεφα θα μας κάνουν παρέα όλο το τριήμερο! Το Σάββατο θα σημειωθούν καταιγίδες στα ανατολικά και στα νότια, ενώ το απόγευμα όλη η χώρα θα λουστεί με κάποιες σταγόνες βροχής (έτσι για να μην έχει κανείς παράπονο). Κι όσον αφορά τη θερμοκρασία; Αν φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου τυχερές θα είμαστε.

Την Κυριακή το θερμόμετρο σχεδόν σε όλη τη χώρα θα φτάσει ως και τους 23 βαθμούς όμως σε όλα τα ηπειρωτικά αναμένονται και πάλι βροχές μετά το μεσημέρι. Αμφιβάλλω αν θα καταφέρεις να βάλεις το καινούριο σου σορτσάκι. Ευτυχώς την ημέρα του Αγίου Πνεύματος ο καιρός θα φτιάξει.

Τα σύννεφα δεν θα τα αποχωριστούμε, αλλά ο ήλιος θα μας ζεστάνει γλυκά. Βροχή μάλλον δεν θα δούμε παρά μόνο σε ορεινές περιοχές.

Στο Καϊμάκτσαλαν έχει και χιόνι! Ίσως τελικά αντι για μπάνιο το τριήμερο να κάνεις σκι!

READ more