Ερχονται αλλαγές στην Γιουροβίζιον !

Τι κι αν ακόμα δεν έχει μπει καλά – καλά ο χειμώνας ; Τι κι αν η Ανοιξη μας φαντάζει αυτή την στιγμή όνειρο μακρινό ; Οι υπεύθυνοι της EBU, έχουν ξεκινήσει ,ήδη, να ασχολούνται με το στήσιμο της φετινής Γιουροβίζιον, η οποία ως γνωστόν θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Σουηδία.

Το στήσιμο ,λοιπόν, του Διεθνή Μουσικού Διαγωνισμού, έχει φέρει και σημαντικές αλλαγές. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί, η EBU αποφάσισε να καταργήσει την διαδικασία της ψηφοφορίας για την σειρά εμφάνισης των χωρών στον μεγάλο τελικό.

Με άλλα λόγια; Η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των χωρών θα ισχύει μόνο για τους δύο ημιτελικούς. Οι υπεύθυνοι λέει αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση, στην προσπάθειά τους να στήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον τελικό, μιας και η σειρά εμφάνισης θα αποφασίζεται με κριτήριο την αρτιότητα της μορφής του σόου.

Αξίζει δε να σας επισημάνω, πως η μοναδική χώρα που θα εμφανίζεται στον τελικό μετά από κλήρωση, θα είναι η διοργανώτρια χώρα, για να μην υπάρξουν οι κακοπροαίρετοι που θα μιλήσουν για “στημένα παιχνίδια εντυπώσεων” !

Read More

And More