Έρχονται οι Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα!

Εδώ και κάποιες μέρες έχει κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη είδηση στα πηγαδάκια των μουσικόφιλων και πλέον είναι γεγονός: οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάφα για μια και μοναδική συναυλία. Κρατήστε ημερομηνία: 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ!

Όλοι κάνουν λόγο για μια συγκλονιστική συναυλία από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανείς, ενώ έχουν ήδη διαρρεύσει κάποιες εκ των έσω πληροφορίες. Η συναυλία στην Ελλάδα θα γίνει στο πλαίσιο της περιοδείας τους με τον τίλο “I’m with you”.

Την συναυλία αναμένεται να ανοίξει ένα βρετανικό ροκ γκρουπ, οι Foals, οι οποίοι μάλιστα έχουν και τραγουδιστή ελληνικής καταγωγής και το όνομά του είναι Yannis Philippakis.

Μόλις oι Foalsτελειώνουν το πρόγραμμά τους η σκηνή αδειάζει. Κι ενώ περιμένεις να την γεμίσουν με τον εξοπλισμό του διάσημου γκρουπ, απλά προσθέτουν τα ντραμς του Chad Smith και τα μικρόφωνα. Λίγο αργότερα, ο άδειος χώρος θα γεμίσει με τους Anthony Kiedis (τραγουδιστής), Flea (μπασίστας) και Josh Klinghoffer (κιθαρίστας). Τελευταίος ανεβαίνει στην σκηνή ο Kiedis.
Η συναυλία ξεκινάει με το “Monarchy of Roses” και κλείνει με το “Βy the way”. Το συγκρότημα χαιρετά αλλά ξαναβγαίνει στην σκηνή για τέσσερα ακόμη τραγούδια.

Αλήθεια, εσύ μπορείς να χάσεις μια τέτοια συναυλία;

Read More

And More