Έρχονται στην Ελλάδα! Το TLIFE σου αποκαλύπτει πού θα μείνουν οι αδελφές Kardashian!

Το Tlife σού εξασφάλισε μοναδικές και αποκλειστικές πληροφορίες για το γεγονός που θα συζητηθεί! Οι αδελφές Kardashian έρχονται στην Ελλάδα και ξέρουμε πού θα μείνουν! Δες τις φωτογραφίες!

Μην περιμένεις να τις δεις σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο στην Αθήνα! Οι αδελφές Kardashian έρχονται πολύ σύντομα στην Ελλάδα και επέλεξαν να μείνουν -πού αλλού;- στην κοσμοπολίτικη Μύκονο για να κάνουν μερικά γυρίσματα για το reality που πρωταγωνιστούν, το Keep up with the Kardashians. Όπως είναι φυσικό, τέτοιες περσόνες δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν πολυτέλεια και χλιδή για την παραμονή τους! Το Tlife ανακάλυψε πού θα μείνουν και σού εξασφάλισε μοναδικές φωτογραφίες!

/
Αυτή είναι μια μικρή γεύση από τη θέα που θα απολαμβάνουν κατά την παραμονή τους στη Μύκονο οι αδελφές Kardashian, στις πολυτελείς βίλες της κας Μίνας Καραγιάννη στην περιοχή Αλεομάνδρα της Μυκόνου! Η γνωστή οικογένεια και τα 45 μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων που θα τη συνοδεύουν θα παραμείνουν στο νησί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

/
Η ιδιοκτήτρια μάς επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι οι διάσημες Αμερικανίδες θα καταλύσουν στις πολυτελείς βίλες της! Η πρωτοβουλία ανήκει στο Ελληνοαμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο(HACT) και η υλοποίησή της γίνεται σε συνεργασία με την MTC GROUP και το Δήμο Μυκόνου.

/
Το λευκό της Μυκόνου και το γαλάζιο του Αιγαίου φαίνεται πως θέλουν να απολαύσουν οι Kardashians!

/
Φυσικά όχι σε ένα απλό κατάλυμα αλλά σε πολυτελή βίλα!


Μια… ταπεινή εξωτερική τραπεζαρία θα “στεγάσει” τα νέα επεισόδια του ριάλιτι!


Χλιδάτο μπάνιο από πέτρα είναι αντάξιο μιας Kim Kardashian!


Το Αιγαίο στα πόδια των αδελφών Kardashian!


Αξίζει να σημειωθεί ότι το ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η διάσημη οικογένεια “Keeping up with the Kardashians” προβάλλεται απο το δίκτυο «E! Entertainment» του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες διεθνώς.

Read More

And More