Ερχονται τα “Sunshine Girls” του Alpha. Γνωρίστε τα…

Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι “Νοικοκυρές” του ΑΝΤ1 ! Δεν ξέρω αν το θυμάστε το εν ΄λόγω θλιβερό real-life πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου; (Που μεταξύ μας, για δικό σας όφελος μια χαρά θα είναι αν έχετε καταφέρει και το έχετε διαγράψει από την τηλεοπτική σας μνήμη…) Ε, έφτασε η στιγμή για να δούμε στον αέρα ένα… τηλε-παρακλάδι του !

Ο Alpha για ακόμα μία φορά υπέκυψε στην γοητεία – και την φθήνια θα έλεγα…- των real-life προγραμμάτων και έτσι από τις 7 του Μάρτη βγάζει στον αέρα το νέο του πρότζεκτ , “Sunshine Girls”, το οποίο βρισκόταν στο συρτάρι από πέρσι και όπως ήδη σας είπα, αποτελεί μία διαφορετική εκδοχή των “Real Housewives of Athens” !

Και για να πάρετε μία πιο συγκεκριμένη ιδέα από το τι θα σας περιμένει στους δέκτες σας, σας παρουσιάζω το αναλυτικό δελτίο τύπου του καναλιού…

“…Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται μέσα στην καταιγίδα της οικονομικής κρίσης, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια ηλιόλουστα σημεία! Καλωσορίσατε στον κόσμο των SunshineGirls, όπου ο καιρός είναι πάντοτε αίθριος.

Στη νέα εκπομπή του Alpha διάρκειας έξι επεισοδίων, παρακολουθούμε στιγμές από τη ζωή πέντε Αθηναίων γυναικών παντός καιρού. Κάποιες φορές προστατευμένα, κάποιες άλλες εκτεθειμένα, τα πέντε SunshineGirls προσπαθούν να κατακτήσουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους, ρεαλιστικούς και μη. Η διαδρομή όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις και ευτράπελα που απειλούν την… αιώνια λιακάδα.
Η Μαίρη Αλεξίου, ιστορικός τέχνης και γκαλερίστα, η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, μοντέλο και ιδιοκτήτρια μπουτίκ, η Χριστίνα Κοντοβά, επιχειρηματίας, η Ειρήνη Λαιμού πτυχιούχος ναυτιλιακής σχολής και η Μάντα Παπαδάκου, πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas, σε στιγμές λαμπρής ηλιοφάνειας!

“Sunshine Girls”, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha…”

Και τα όποια συμπεράσματα δικά σας…

Read More

And More