Εσωτερική έρευνα διενεργεί το OPEN, μετά το σάλο με τη διαρροή των διαλόγων Τσίπρα – Στάη!

Σάλο έχει προκαλέσει από χθες το βράδυ η διαρροή του διαλόγου που έγινε μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Έλλης Στάη όταν βρίσκονταν στο πλατό του δελτίου ειδήσεων του Open και μιλούσαν “εκτός αέρα”! Το επίμαχο απόσπασμα δημοσιεύτηκε χθες βράδυ στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” και όπως ήταν λογικό προκάλεσε αναστάτωση στο κανάλι, το οποίο έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα προκειμένου να ανακαλύψει τι έχει συμβεί, από πού ήρθε η διαρροή και τι πρόκειται να πράξει από εδώ και πέρα!

Σύμφωνα με στέλεχος του καναλιού, λοιπόν, έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί μια εσωτερική έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί αυτός ή αυτοί που διέρρευσαν το επίμαχο ηχητικό αλλά και βίντεο με την συζήτηση του Πρωθυπουργού και της Έλλης Στάη που έγινε εκτός αέρα, στο διάλειμμα του δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό αυτό είχε δοθεί πριν μονταριστείσ την ΕΡΤ, ενώ στο ΑΠΕ δόθηκε αργότερα μονταρισμένο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ΟPEN δεν σκέφτεται να κάνει μήνυση ούτε στον ΣΚΑΪ ούτε στον Αντώνη Κανάκη για το συγκεκριμένο θέμα. Μήνυση θα γινόταν μόνο αν κάποιος το είχε υποκλέψει κακόβουλα, μέσα από το κανάλι.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας το κανάλι θα αποφασίσε τις επόμενες κινήσεις του και πώς θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο δυσάρεστο περιστατικό

Read More

And More