Ετεοκλής Παύλου – Ελένη Χατζίδου: Η on air συγκίνηση με το βίντεο της κόρης τους

Καλεσμένη στην εκπομπή «Familiar» του Ετεοκλή Παύλου και της Μυρτώς Καζή βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια μπήκε στο πλατό, τον αγκάλιασε και στη συνέχεια αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για τη ζωή τους, τη γνωριμία τους και την πρόταση γάμου που της έκανε.

«Ο Ετεοκλής ξυπνάει από τις 5 το πρώι και επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι. Τις καθημερινές είναι δύσκολα τα πράγματα, κάποιες φορές δεν βλέπει ούτε το μωρό», είπε με παράπονο η Ελένη Χατζίδου.

Για το στοιχείο που τη συγκινεί στον χαρακτήρα του συζύγου της υποστήριξε: «Ακόμα κι όταν κάνω λάθος θα μπει μπροστά και θα πει ότι το έκανε αυτός. Ένα κομμάτι που με δυσκόλεψε πολύ είναι ο θηλασμός. Όταν θήλαζα, ήρθε μου μίλησε, είναι ο ψυχολόγος μου, είναι όλα μου».

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη κουβέντα που είχε με τον Ετεοκλή Παύλου στη γνωριμία τους, ενώ στην πορεία πήγαν μια βόλτα στην παραλία, εκεί όπου λίγους μήνες αργότερα γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να ρωτήσει τη σύζυγό του αν αυτά τα τρία χρόνια που είναι μαζί την έχουν φλερτάρει ή έχει φλερτάρει και αν το έχει πει στον σύζυγό της και εκείνη απάντησε κατηγορηματικά «όχι», σε όλα. «Έχω μάτια μόνο για τον άντρα μου, δεν υπάρχει καλύτερος από τον άντρα μου. Δεν ξέρω αν με φλερτάρουν, εγώ δεν κοιτάω. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και μου λείπει επειδή δεν τον βλέπω».

Read More

And More