Ετεοκλής Παύλου: Επέλεξε κοστούμι για τον γάμο του με την Ελένη Χατζίδου! [pics]

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο personal trainer ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ενώ εν αναμονή του πελαργού φαίνεται πώς ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του, όμως η Ελένη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις μπομπονιέρες και τα βραχιόλια για τους καλεσμένους τους. Με δεδομένο, λοιπόν, πώς τα τεμάχια είναι λίγα, είτε θα γίνει πολιτικός γάμος, είτε θρησκευτικό σε στενό κύκλο.

Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής, οι δυο τους βρέθηκαν σε γνωστό κατάστημα ανδρικής ένδυσης στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να επιλέξει ο Ετεοκλής του γαμπριάτικο κοστούμι του. Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια αποκάλυψε την πρόβα του αγαπημένου της μέσα από τα InstaStories, γράφοντας: “Σας έχω ξαναπεί γι’ αυτό το μαγαζί. Έχει μόνο ανδρικά ρούχα για όλες τις στιγμές. Από καθημερινά μέχρι γαμπριάτικα κοστούμια”, ενώ έδειξε στους followers της και τον καλό της να δοκιμάζει ένα από τα κομμάτια που επέλεξε.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More