Ετεοκλής Παύλου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη του Μελίτα για τα γενέθλιά της – «Η ζωή τώρα αρχίζει»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς η μονάκριβη κόρη τους, Μελίτα, έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 7 της χρόνια.

Μετά τη συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για το κορίτσι της, σειρά είχε ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος γύρισε τον χρόνο πίσω, στις πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση της Μελίτας, δημοσιεύοντας δύο ιδιαίτερα τρυφερές φωτογραφίες από τότε που ήταν ακόμη νεογέννητη.

Στη μία από αυτές, ο Ετεοκλής Παύλου κρατά προσεκτικά το μωρό στην αγκαλιά του και το φιλά, ενώ σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο την κοιτάζει με τη μικρή Μελίτα ξαπλωμένη πάνω του.

«7 σήμερα! Η ζωή τώρα αρχίζει. Τα καλύτερα έρχονται. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Χρόνια πολλά καρδούλα μου, για πάντα μαζί» έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με το τραγούδι «Happy Birthday, Princess!».

Επτά χρόνια μετά τη γέννησή της, η Μελίτα βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής του ζευγαριού, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να μοιράζονται κατά καιρούς όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους ως οικογένεια.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164