Ετεοκλής Παύλου: Στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου με την κόρη του, Μελίτα – Φωτογραφία

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μια ξεχωριστή φωτογραφία με την κόρη του, Μελίτα-Δήμητρα, δημοσίευσε ο Ετεοκλής Παύλου σήμερα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής επετείου.

Στο στιγμιότυπο, ο παρουσιαστής κρατά την επτάχρονη κόρη του στους ώμους του, ενώ εκείνη χαμογελά στον φωτογραφικό φακό και σχηματίζει με τα δάχτυλά της το σήμα της νίκης. Ο Ετεοκλής Παύλου κρατά, παράλληλα, μια ελληνική σημαία, με τους δυο τους να ποζάρουν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

«Χρόνια πολλά Ελλάδα. Ζήτω το Έθνος!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2018 σε γυμναστήριο στη Γλυφάδα και η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα. Στις 3 Ιουνίου 2019 πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο στο Μοσχάτο και λίγους μήνες αργότερα, στις 2 Σεπτεμβρίου, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, το ζευγάρι πραγματοποίησε και τον θρησκευτικό του γάμο, ενώ την ίδια ημέρα βάφτισε την κόρη του. Έκτοτε, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μοιράζονται συχνά μέσα από τα social media οικογενειακές στιγμές με τη μικρή Μελίτα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164