Εθνική Πόλο: Έχασε την κορυφή στα πέναλτι – Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε «συγγνώμη» ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος

Η Εθνική πόλο έφτασε μία ανάσα από την κορυφή του κόσμου, ωστόσο έχασε την ευκαιρία να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια, γνωρίζοντας την ήττα από την Ουγγαρία με 14-13 στα πέναλτι.

Και παρότι το επίτευγμα της Εθνικής μας ομάδας πόλο είναι τεράστιο – κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το ασημένιο μετάλλιο -, ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος. Μάλιστα, δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη για την απόφαση του να πάρει τάιμ άουτ 37” πριν το φινάλε με το σκορ στο 10-10 και ενώ η γαλανόλευκη έκλεψε τη μπάλα και είχε παίκτη παραπάνω. Όπως είπε, αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

“Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή μας, συγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο.
Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχοιώνει αυτό” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βλάχος.

Read More

And More