Ετοιμασίες για την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας στην Νέα Ζηλανδία!

Ετοιμασίες για την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας στην Νέα Ζηλανδία! | tlife.gr

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγος του Καμίλα θα επισκεφθούν τη Νέα Ζηλανδία τον Νοέμβριο, ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας του Νοτίου Ειρηνικού. Θα είναι το τρίτο ταξίδι του ζεύγους στη χώρα, την οποία για τελευταία φορά επισκέφθηκε τον Νοέμβριο του 2015.

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι θερμός υποστηρικτής του περιβάλλοντος, της προστασίας της φύσης και της βιωσιμότητας εδώ και πολλά χρόνια», είπε η πρωθυπουργός Τζασίντα ‘Αρντερν σε ανακοίνωσή της. «Η επίσκεψη αυτή θα του δώσει ευκαιρίες να δεσμευτεί μαζί με τους Νεοζηλανδούς σε αυτούς τους σκοπούς και να μάθει περισσότερα για τους τρόπους με τους οποίους η Νέα Ζηλανδία ετοιμάζεται για το μέλλον».

Η ‘Αρντερν πρόσθεσε ότι η επίσκεψη είναι σε προπαρασκευαστικό στάδιο και ότι όταν πλησιάσει ο χρόνος της πραγματοποίησής της θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα του ταξιδιού.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πρωτότοκος γιός του Κάρολου, επισκέφθηκε τη Νέα Ζηλανδία τον Απρίλιο για να τιμήσει τα θύματα των επιθέσεων ενόπλων σε δύο τεμένη στο κέντρο της πόλης Κράιστσερτς, ενώ ο αδελφός του, ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν επισκέφθηκαν τη χώρα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις χώρες του Ειρηνικού στα τέλη του 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

READ more