Ετοιμάζει πολυτελές σαλέ στα Μετέωρα ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής!

Ένα πολυτελές σαλέ στη χώρα μας ετοιμάζεται να φτιάξει ο Τούρκος ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς, γνωστός και ως Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Ο διάσημος ηθοποιός της Τουρκίας που έχει επισκεφτεί τη χώρα μας με την σύζυγό του, δηλώνει ενθουσιασμένος και σύμφωνα με δημοσιεύματα σκέφτεται να επενδύσει στα Μετέωρα.
Όπως διαβάζουμε στην “Real Life”, ο Εργκέντς είχε έρθει στη χώρα μας πριν από λίγους μήνες για να κάνει μια φωτογράφηση για τουρκικό περιοδικό. Αρχικά ήταν να πάει στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά τελικά βρέθηκε στα Μετέωρα, όπου τον μάγεψε το τοπίο.


Από επίσκεψη του ηθοποιού στην Αθήνα

Μετά τη φωτογράφηση, το συνεργείο με τον ηθοποιό επισκέφτηκαν το χωριό Παναγιά στα σύνορα του νομού Τρικάλων με το Μέτσοβο. Ο ίδιος ενθουσιάστηκε από την ομορφιά του φυσικού τοπίου και με δεδομένο ότι στην περιοχή λειτουργούν δύο πολύ γνωστά χιονοδρομικά κέντρα, του Μετσόβου και του Περτουλίου, σκέφτηκε ότι είναι μια καλή επένδυση να δημιουργήσει ένα σαλέ στα πρότυπα εκείνων της Ελβετίας.
Ο ηθοποιός έχει δώσει σαφείς εντολές τα σχέδια να ακολουθούν την αρχιτεκτονική της περιοχής και να μην αλλοιώσουν ούτε στο ελάχιστο το τοπίο, ενώ σύμφωνα με τα σχέδια στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και εστιατόριο.

Read More

And More