Ετοιμάζουν απεργίες σε πλοία και ΚΤΕΛ – Στον “αέρα” οι εκδρομείς του Πάσχα!

Το γαϊτανάκι στο θέατρο του παραλόγου για την απεργία στα λιμάνια τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη συνεχίζεται, με την κυβέρνηση και τους ναυτεργάτες να μαλώνουν και τους πολίτες να παρακολουθούν τους άλλους να αποφασίζουν για εκείνους, χωρίς εκείνους!
Ταξιδιώτες του Πάσχα, νησιώτες, παραγωγοί είναι όμηροι των ναυτεργατών που θέλουν να απεργήσουν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και την κυβέρνηση που φαίνεται να βρίσκεται σε πανικό.
“Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και να διασφαλίσει την ομαλή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και την απρόσκοπτη διακίνηση των προϊόντων” το μήνυμα του Λουκά Παπαδήμου προς τους ναυτεργάτες, μέσω ανακοίνωσης που “βγήκε” το βράδυ της Κυριακής από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Είχε προηγηθεί ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, από την οποία προέκυψε η ανακοίνωση αλλά χωρίς να διευκρινιστούν οι τρόποι με τους οποίους θα προστατευτεί το συμφέρον των πολιτών. Δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο της επιστράτευσης, η οποία άλλωστε δεν έχει αρθεί από την προηγούμενη απεργία. Με τη διαφορά βέβαια, ότι στα πληρώματα που έχουν αλλάξει, δεν ισχύει…

Read More

And More