Ετοιμο το νέο συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 !

Τελικά, οι παλιές αγάπες μπορεί να περνούν διάφορες κρίσεις, όμως, τελικά πάνε στον… Παράδεισο και δη στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Μπορεί η φετινή χρονιά να ήταν ομολογουμένως μία περίεργη χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα σε σχέση με την συνεργασία του Γιώργου Παπαδάκη με τους Αντεννικούς, όμως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φανόμενα,τέλος καλό όλα καλά.

Ναι, μπορεί κατά την διάρκεια του χειμώνα και ενόψει της λήξης του συμβολαίου του γνωστού δημοσιογράφου να δημιουργήθηκε η εντύπωση μετά απο ένα μπαράζ φημολογιών πως οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, προσανατολίζονταν στο να μην κρατήσουν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Παπαδάκη, όμως, τελικά κάτι τέτοιο ήταν πέρα για πέρα αναληθές. Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα αποδεικνύεται, σε τέτοιους δύσκολους τηλεοπτικούς καιρούς που διανύουμε, πως οι Αντεννικοί δεν έχουν σκοπό να εκποιήσουν τις τηλεοπτικές αξίες δεκαετιών που έχουν στα χέρια τους και να ρισκάρουν με κάτι καινούργιο, έχοντας στο άγνωστο για βάρκα την ελπίδα.

Ετσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που σας έχω, η σειρά των ραντεβού και των επαφών που είχε ο Γιώργος Παπαδάκης με την διοίκηση του καναλιού όχι μόνο είχαν θετική έκβαση, αλλά έχουν κιόλας ολοκληρωθεί, οπότε το μόνο που έχει απομείνει τώρα, είναι το… τυπικό της όλης διαδικασίας.

Αυτό που απομένει συγκεκριμένα, είναι ένα τελευταίο ραντεβού, στο οποίο να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, έτσι ώστε να πέσουν και οι υπογραφές. Το ραντεβού αυτό, θα γίνει απ ΄ότι ακούγεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαίου, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα, αναμένεται να έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1.

Εννοείται δε, πως το νέο συμβόλαιο από οικονομικής απόψεως θα κινηθεί πολύ πιο χαμηλά από τα προηγούμενα “χρυσά συμβόλαια” που είχε υπογράψει ο οικοδεσπότης του “Καλημέρα Ελλάδα” με το συγκεκριμένο κανάλι, πρώτον γιατί λόγω κρίσης η εποχή των χρυσών συμβολαίων έχει περάσει ανεπιστρεπτί και δεύτερον, γιατί το νέο αυτό συμβόλαιο για το οποίο όλοι μας συζητάμε τόσο καιρό, θα έχει πιθανότατα μονοετή διάρκεια.

Οσο αφορά τώρα στα της επόμενης σεζόν, όπως σας είχα γράψει πριν απο αρκετό καιρό, το επικρατέστερο σενάριο που παίζει αυτή την στιγμή, είναι ο Γιώργος Παπαδάκης να “μεταμορφώνεται” στον απόλυτο κυρίαρχο της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την παρουσίαση μίας XL εκπομπής, η οποία θα ξεκινά κάπου εκεί γύρω στις 8.00 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 12.00 το μεσημέρι.

Μία εκπομπή η οποία σαφέστατα τις πρώτες ώρες θα είναι καθαρά ενημερωτική και εν ‘ συνεχεία θα γίνεται λιγάκι πιο χαλαρή, όπου και θα δούμε τον Γιώργο Παπαδάκη να χαλαρώνει την… γραβάτα του, να αφήνει “ελεύθερο” το πηγαίο χιούμορ που διαθέτει και να κάνει ένα… infotainment παιχνίδι ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του !

Read More

And More