Ετοιμο το ολοκαίνουργιο “Chart Show” ! Πότε κάνει πρεμιέρα…

Το ΄παν και το ΄καναν εκεί στην Κάντζα. Τώρα που το “Dancing on ice” τελείωσε και πριν έρθει στους δέκτες μας ο… τυφώνας Ζέτα και το “Dancing with the stars”, αποφάσισαν να γυρίσουν κάποια φρέσκα επεισόδια “Chart Show”, προκειμένου να μην αφήσουν να πάει χαμένο το ελεύθερο τηλεοπτικό έδαφος που υπάρχει μέχρι τα μέσα του Μάρτη.

Ετσι, το πρώτο, ολοκαίνουργιο “Chart Show” είναι ήδη έτοιμο και με την Ναταλία Γερμανού ; Να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια ! Την Κυριακή ,λοιπόν, 12 Φεβρουαρίου στις 9.00 μ.μ. , θα αναζητήσουμε μέσα από τον Alpha τους πιο επιτυχημένους Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών.

Το “Chart Show – Your Countdown” μας προσκαλεί σε μία νοσταλγική διαδρομή με τραγούδια που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι πιο επιτυχημένοι Έλληνες συνθέτες.
Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε νέους αλλά και παλιότερους Έλληνες συνθέτες, από τον Νίκο Καρβέλα, τον Φοίβο, και τον Γιώργο Θεοφάνους μέχρι τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Σταύρο Ξαρχάκο. Ποιος συνθέτης βρίσκεται στην κορυφή και με ποιο τραγούδι;
Οσο για το ποιοι είναι αυτή την φορά οι καλεσμένοι της Ναταλίας ; Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά,την Ευγενία Μανωλίδου,τον Στέφανο Κόκκαλη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top-30.
Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι οι Θανάσης Πολυκανδριώτης και Γιώργος Χατζηνάσιος, καθώς και ο Χρήστος Νικολόπουλος με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Μελίνα Ασλανίδου.

Read More

And More