Ετοιμο το ολοκαίνουργιο διαφημιστικό τρέιλερ του “Μπλα-Μπλα” !

Πέρσι τέτοια εποχή τους είδαμε να φορούν τα… αέρινά τους, να φωνάζουν “άλλος για την βάρκα μας” και μέσα σε μία άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, να σαλπάρουν ξεκινώντας το νέο τηλεοπτικό ταξίδι του “Μπλα-Μπλα”… Ενα ταξίδι το οποίο έμελλε να αποδειχθεί πως θα ήταν ένα ταξίδι γεμάτο… φουρτούνες !

Βλέπετε, η χρονιά που μας πέρασε για το “Μπλα-Μπλα” ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά – όπως ήταν δύσκολη η περσινή χρονιά και για όλες τις εκπομπές του Alter – λόγω των γνωστών σοβαρών, σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε το κανάλι με τους εργαζόμενους να μένουν επί μήνες απλήρωτοι και να κυνηγούν τα δεδουλευμένα τους με το… τουφέκι !

Φέτος, με αισιοδοξία, οι άνθρωποι του καναλιού του Περιστερίου ξανά πέφτουν στην τηλεοπτική μάχη (και χωρίς να έχουν ξεπεραστεί ακόμα τα προβλήματα…) και είναι διατεθημένοι να δώσουν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να στηρίξουν και το κανάλι και τους ίδιους τους, τους εαυτούς φυσικά, κρατώντας στους τηλεθεατές την καλύτερη συντροφιά.

Ετσι, η προετοιμασία του ανανεωμένου “Μπλα-Μπλα” βρίσκεται πια στην τελική της φάση. Μάλιστα, σήμερα το πρωί έγιναν και τα γυρίσματα για το νέο διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής, όπου σύμφωνα με το σενάριο, θα δούμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την τηλεοπτική της παρέα, να ποζάρουν στους δέκτες μας ντυμένοι… γκράντε και φροντισμένοι στην… τρίχα, από την μέση και πάνω και από κάτω ;

Ολοι τους λέει θα είναι ντυμένοι εντελώς χύμα και σαν… αλητάκια γιατί όπως λέει και το νέο σλόγκαν της εκπομπής, “Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται…” !

Εξυπνο ε ; Και εντελώς… επίκαιρο ! Οσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας το “Μπλα-Μπλα” ; Πιθανότατα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και σας λέω πιθανότατα, γιατί υπάρχει περίπτωση να έχει κυρηχθεί 24ωρη απεργία. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η πρεμιέρα υπάρχει περίπτωση να μετατεθεί για τις 12 του ίδιου μήνα !

Read More

And More