Έτοιμος να δώσει… σκληρή μάχη στην Μόσχα ο Ζαμπίδης!

Την ευκαιρία να θαυμάσουν τον Έλληνα πρωταθλητή, Μιχάλη Ζαμπίδη, θα έχουν το Σάββατο (9/4) οι Ρώσοι φίλοι του kick boxing. Ο Iron Mike θα αγωνιστεί στο τουρνουά W5 Grand Prix K Ο, στην Μόσχα, όπου και θα διεκδικήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο W5 !

Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η ομάδα του αναχώρησαν με προορισμό την πρωτεύσουσα της Ρωσίας. Ο Iron Mike θα συμμετάσχει σε τουρνουά 4 μαχητών και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Ουκρανό Πρωταθλητή Enriko Gogokhia.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης με τους άλλους 3 αθλητές που θα διεκδικήσουν τον Παγκόσμιο Τίτλο W5!

Εφόσον προσπεράσει αυτό το εμπόδιο, θα αναμετρηθεί την ίδια ημέρα στο μεγάλο τελικό με το νικητή του άλλου αγώνα μεταξύ του Ολλανδού Πρωταθλητή Willian Diender και ενός άλλου παλιού γνώριμου, του σκληροτράχηλου Dzabar Askerov (πήρε τη θέση του Ρώσου Armen Israelyn που τραυματίστηκε και δε μπορεί να συμμετάσχει).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοργανωτές επέλεξαν τους 4 αθλητές λόγω του παρόμοιου επιθετικού και θεαματικού στυλ παιχνιδιού τους και αναμένεται να γίνουν πολύ δυνατοί αγώνες!

Σε δηλώσεις του κατά την συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσιάστηκε πολύ άνετος και αποφασισμένος για την κατάκτηση του τίτλου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος και έτοιμος να δώσω σκληρές μάχες. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να δείξω ποιος είμαι και στο κοινό της Ρωσίας. Γνωρίζω πως οι αντίπαλοί μου είναι πολύ δυνατοί και το απόγευμα των αγώνων θα είναι «καυτό»”.

Ο αντίπαλος του Ζαμπίδη στον ημιτελικό, ο Ουκρανός Πρωταθλητής Enresto Gogokhia, δήλωσε πως θα αγωνιστεί στο maximum και πως είναι σίγουρος πως θα βάλει όλη του την ενέργεια στους αγώνες του.

Ο Iron Mike στη ζύγιση με τον Gogokhia, αντίπαλό του στα ημιτελικά!

Στη ζύγιση που ακολούθησε, όλοι οι αθλητές ήταν εντός του ορίου των 71 kg, με τον “Iron Mike” να ζυγίζει 70.35 κιλά, τον Gogokhia 70.95, τον Diender 70.3 και τον Askerov 71 ακριβώς.

Η διοργάνωση ξεκινάει αύριο στις 15.30 ώρα Ελλαδος. Ο πρώτος αγώνας του Ζαμπίδη είναι προγραμματισμένος για τις 18:05 και ο μεγάλος τελικός για τις 20:20.

To “Cultural and Sports Center of Arbat” που θα φιλοξενήσει τους αγώνες αναμένεται να είναι κατάμεστο μιας και τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν μείνει αδιάθετα έχουν πλέον εξαντληθεί, ενώ στις κερκίδες το παρόν θα δώσουν και αρκετοί Έλληνες ομογενείς που μένουν μόνιμα στη ρωσική πρωτεύουσα!

Read More

And More