Έτρεξαν στον Μαραθώνιο με τα παιδιά τους! Βίντεο και φωτογραφίες

Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης την Κυριακή αλλά συνεχίζουν και σήμερα να μας απασχολούν τα παραλειπόμενα. Χιλιάδες δρομείς ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης με στόχο να φτάσουν στον τερματισμό αλλά και να ζήσουν απλά την εμπειρία της συμμετοχής. Ανάμεσά τους ήταν διεθνείς προσωπικότητες, αγαπημένα πρόσωπα από την εγχώρια showbiz, κορυφαίοι αθλητές αλλά και απλοί συμμετέχοντες με την δική του ιστορία ο καθένας.

Εμείς, ξεχωρίσαμε από όλους τους δρομείς αυτούς που επέλεξαν να τρέξουν σε αυτή τη διοργάνωση με τα παιδιά τους! Είτε κρατώντας τα αγκαλιά είτε σπρώχνοντας το καροτσάκι ή απλά τρέχοντας δίπλα τους κατάφεραν να φτάσουν τη γραμμή του τερματισμού. Δίνοντας έτσι ένα σπουδαίο μήνυμα και σε εκείνα αλλά και σε τους παρακολουθούσαν σε κάποιο από τα σημεία της διαδρομής.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, που πριν από λίγες μέρες υποδέχτηκε το TLIFE στο σπίτι του, έτρεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον γιο του Μανώλη. Μπαμπάς και γιος συμμετείχαν και στην περσινή διοργάνωση με τον μικρό φυσικά να κλέβει πάντα τις εντυπώσεις!


Το TLIFE συνάντησε τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου μαζί με τα παιδιά της, τον 9χρονο Λευτέρη και την 7χρονη Αθηνά.

Στον Μαραθώνιο βρέθηκε και ο γιος της Εύης Φραγκάκη τον οποίο συνόδευεσε ο σύντροφός της,Γιώργος Σαχάτ και η αδερφή της, Μαρία Φραγκάκη.

Με το μωρό της βρέθηκε στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της χρονιάς και η συνεργάτιδα της Τζένης Μπαλατσινού, Ελιάννα Χρυσικοπούλου. Η δημοσιογράφος ανέβασε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον σύζυγό της, Νικόλαο Φαράκλα λίγο μετά τον τερματισμό και την μερικών μηνών κόρη της.


Περήφανη δήλωσε η Νίκη Κάρτσωνα (δες εδώ περισσότερα) για τον γιο της Φίλιππο που έτρεξε μαζί της. Ανέβασε και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο instagram της.

Σαγαπωωωω!!! Ετσι απλά….. #windrunningteam #wind #marathon #5klm #familymoments

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης nikikartsona (@nikikartsona) στις


Η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε στη γραμμή τερματισμού με τον γιο της, Χάρη και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μαραθώνιος 2015 ! Συγχαρητήρια σε μικρούς και μεγάλους!!!!!! #marathon2015 #run #congratulations #Athens

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις


Το TLIFE εντόπισε στην γραμμή του τερματισμού στο Καλιμάρμαρο κι αυτόν τον φοβερό μπαμπά που έτρεξε κρατώντας αγκαλιά και τα δυο μωράκια του!

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου, Εβίτα Τσιλοχρήστου

Read More

And More