Έτσι αποκαλεί ο Jon Bon Jovi πλέον τον πρίγκιπα Harry!

Όσοι έχουν πρόβλημα να μαντέψουν πως θα αποκαλούν τον πρίγκιπα Harry από τότε που ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από τα βασιλικά αξιώματά του, ο Jon Bon Jovi έχει την απάντηση. Ο τραγουδιστής και αρχηγός του συγκροτήματος Bon Jovi αστειευόμενος αποκάλεσε τον Χάρι: “Ο καλλιτέχνης που ήταν παλαιότερα γνωστός ως πρίγκιπας”, ενώ μιλούσε στο “The Zoe Ball Show Show”.

Ο τραγουδιστής του “Livin’ On A Prayer” ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνικό στούντιο για να προωθήσει το πιο πρόσφατο single του συγκροτήματος, “Limitless” και το επερχόμενο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο. Αλλά ανέλυσε επίσης την ανακοίνωσή του από την περασμένη εβδομάδα ότι θα συνεργαστεί με τον Harry και το Games Invictus Foundation για ένα ειδικό πρότζεκτ.

“Κάνατε μια σημαντική ανακοίνωση ότι θα συνεργαστείτε με τον πρίγκηπα Harry”, δήλωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

“Ναι, με τον καλλιτέχνη, παλαιότερα γνωστό ως πρίγκιπα” απάντησε ο Bon Jovi γελώντας και συγκρίνοντας την έξοδο του Χάρι από τη βασιλική οικογένεια, με την περίοδο που ο τραγουδιστής Prince άλλαξε το όνομά του και το αντικατέστησε με το σύμβολο της αγάπης στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More