Έτσι έλυσε τις διαφορές του με την εκπομπή “Πάμε Δανάη” ο Τάκης Χατζής (video)

Μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας κάποιων σχολίων στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για τις ερωτήσεις που έκανε ο Τάκης Χατζής στον Γιάννη Τσιμιτσέλη όλα δείχνουν πως ήρθε η συμφιλίωση για τον δημοσιογράφο με τον Άρη Καβατζίκη και Δανάη Μπάρκα.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης μέσα από τον αέρα της εκπομπής ο Άρης Καβατζίκης, ο Τάκης Χατζής επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και όλα λύθηκαν.

«Επειδή ειπώθηκαν πάρα πολλά ότι είχαμε κάνει επίθεση στον κ. Χατζή για τη συνέντευξη στον κ. Τσιμιτσέλη, θέλω να σας πω ότι είχα μια επικοινωνία με τον κ. Χατζή ο οποίος ήταν ευγενέστατος. Οφείλω να ομολογήσω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση και δεν το λέω για να κουκουλώσω καταστάσεις, μου έβγαλε έναν άνθρωπο που στηρίζει τη νέα γενιά και τους νέους ανθρώπους. Μου είπε «δεν έχω τίποτα μαζί σας, εγώ έτσι μιλάω από τους πολιτικούς μέχρι τους καλλιτέχνες, έτσι είναι ο τρόπος μου». Το εκτίμησα πολύ που ένας άνθρωπος μεγαλύτερος παίρνει έναν νεότερο και μιλάει με τόσο ωραίο και ευγενικό τρόπο. Σήκωσα τα χέρια ψηλά και είπα μπράβο, αυτό είναι συναδελφική αλληλεγγύη» είπε ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε, «Νομίζω ότι έχει γίνει πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και εκφέρει άποψη σε σχέση με τη στιγμή. Δεν κρίναμε όλη του τη ζωή και όλη του την καριέρα, αλίμονο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη και τα ωραία λόγια».

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Read More

And More