Έτσι πέρασαν οι Ελληνίδες παρουσιάστριες τον φετινό Δεκαπενταύγουστο

Εκτός Αθήνας επέλεξαν να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο οι Ελληνίδες παρουσιάστριες οι οποίες απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους πριν επιστρέψουν και πάλι στην Πρωτεύουσα και τα τηλεοπτικά πλατό.

Η φετινή σεζόν φέρνει πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και εκείνες μαζεύουν δυνάμεις για να επιστρέψουν ανανεωμένες και γεμάτες ενέργεια στον τηλεοπτικό στίβο μάχης.

Πως όμως πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστό τους η κάθεμία ξεχωριστά;

Κατερίνα Καινούργιου

Μετά τη Μύκονο στην οποία πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να ταξιδέψει και μέχρι την Πάρο συντροφιά με τις δυο κολλητές της φίλες.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha επισκέφθηκε την εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής προκειμένου να ανάψει ένα κεράκι και να προσευχηθεί.

Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν αφού εκτός από την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη είχε να διαχειριστεί και τον θάνατο της μητέρας της, και αφού η εκπομπή της έριξε οριστικά αυλαία, προτίμησε να περάσει ήρεμα το καλοκαίρι της παρέα με τα παιδιά της.

Για τον Δεκαπενταύγουστο η παρουσιάστρια επισκέφθηκε την Παναγιά του Βράχου στη Νεμέα από όπου δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα.

Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα που τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα συνεχίσει να λέει “καλημέρα” στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Open απόλαυσε τον Δεκαπενταύγουστο γιορτάζοντας παράλληλα την ονομαστική της εορτή, με την οικογένειά της χωρίς όμως να αποκαλύπτει που βρίσκονται.

«Τώρα πια ….. και Βίλα!!!!!! 😂 😂 Χρονια μου πολλά λοιπόν -γενέθλια και γιορτή καθότι Δέσποινα- και χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Τα φιλια μου και την αγάπη μου» έγραψε.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Φαίη Σκορδά

Ιδιαίτερο είναι το φετινό καλοκαίρι και για τη Φαίη Σκορδά η οποία μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και έτσι τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα μας καλημερίζει από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια που έχει κάνει ελάχιστες αναρτήσεις μέσα στο καλοκαίρι, οργανώνει το νέο της τηλεοπτικό βήμα χωρίς να αποκαλύπτει καμία λεπτομέρεια ενώ για τον Δεκαπενταύγουστο αρκέστηκε απλά στο να ανεβάσει την εικόνα της Παναγίας από τον ναό που επισκέφθηκε χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την τοποθεσία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οικογενειακά πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πόσο σημαντική είναι για την οικογένειά της αυτή η γιορτή.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή. Εύχομαι η Παναγία να είναι πάντα στο πλευρό μας. Υγεία, χαμόγελα και αγάπη σε όλα τα σπίτια.
Εμένα σήμερα γιορτάζουν οι ζουζούνιτσες μου. Η Παναγιώτα (Νάγια) και η Μαρία (Μαιρούλα). Γιορτάζει φυσικά η μαμά μου, η αδελφή μου, η πεθερά μου, οι κουμπάρες μου και η βαπτιστήρα μου. Φαντάζομαι είστε σε μία παρόμοια κατάσταση οπότε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Φιλιά σε όλους. Εύχομαι η Παναγιά να μας προστατεύει» έγραψε η παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Μαρία Μπεκατώρου

Την τιμητική της είχε και η Μαρία Μπεκατώρου η οποία δέχτηκε θερμές ευχές για την ονομαστική της εορτή. Η παρουσιάστρια πόζαρε από τις διακοπές της στην Κεφαλονιά κάνοντας σχετική ανάρτηση

«Τι όμορφη μέρα η σημερινή! Η Παναγία στο χωριό, στη Κεφαλονιά ,ωραία λειτουργία, υπέροχες φωνές και χαρούμενοι άνθρωποι που συναντιούνται κάθε χρόνο στην εκκλησία…Και πάντα η ίδια σκέψη:Ευλογημένοι όλοι μας που είμαστε υγιείς και ξανασυναντιόμαστε!
Και η Παναγία να μας φωτίζει…Και η ευχή είναι μία .Και του χρόνου με υγεία», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου.

Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια του Mega βρέθηκε στη Μεσσηνία, όπου και γιόρτασε παραδοσιακά τον Δεκαπενταύγουστο διασκεδάζοντας σε τοπικό πανηγύρι.

Οι νέες φωτογραφίες με την Δανάη Μπάρκα στην παραλία:

Μαρία Ηλιάκη

Με απρόοπτα βρήκε ο Δεκαπενταύγουστος την Μαρία Ηλιάκη αφού μια μέρα πριν την ονομαστική της εορτή, ένα μικρο ατύχημα που είχε στο σπίτι της την οδήγησε στο να κάνει τέσσερα ράμματα.

«Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ήταν μια υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Τέσσερα ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χθες το βράδυ. Τέσσερα ράμματα στο δαχτυλάκι. Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω δόξα τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία γι’ άλλη μια φορά.

Παρόλα αυτά, τέσσερα ωραία ραμματάκια. Έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου, δεν κατάλαβα πως. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή, στον ποπό τον κάνει, δεν το ήξερα. Αυτά! Τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα και να κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο έβαλα μια σακούλα και το έδεσα, δεν πέρασε νερό. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε” ανέφερε στην ανάρτησή της η Μαρία Ηλιάκη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την άλλη, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ, το Love Island, επέλεξε να περάσει τον Δεκαπενταύγουστό της με τις κολλητές της Βασιλική Ρούσσου και Κλέλια Ανδριωλάτου δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από την παραλία.

 

Read More

And More