Έτσι πέθανε ο «Zombie Boy» – Η οικογένεια διαψεύδει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Έτσι πέθανε ο «Zombie Boy» – Η οικογένεια διαψεύδει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας | tlife.gr

Απέραντη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του 32χρονου διάσημου μοντέλου Rick Genest ή αλλιώς «Zombie Boy». Ο Καναδός άντρας πέθανε ύστερα από πτώση του από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στο Montreal. Λίγες μέρες μετά την τραγική είδηση, η οικογένεια του Rick επιμένει πως ο νεαρός άντρας δεν αυτοκτόνησε αλλά ο θάνατος του ήταν ένα τραγικό ατύχημα.

Η αστυνομία θεώρησε τον θάνατό του αυτοκτονία, αλλά η οικογένειά του έρχεται να δηλώσει πως δεν υπήρχε κανένας λόγος για να δώσει τέλος στην ζωή του, στα μόλις 32 του χρόνια.

“Το μπαλκόνι από το οποίο έπεσε στον τρίτο όροφο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Πριν τρεις εβδομάδες, τον επισκέφτηκα και κάτσαμε σε αυτό το σημείο να κάνουμε ένα τσιγάρο, οπότε το είδα με τα μάτια μου. Ο Rick Genest δεν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, καθώς είχε πολλά σχέδια για το μέλλον. Δεν άφησε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας και μάλιστα είχαμε κανονίσει πράγματα για την επόμενη εβδομάδα. Δεν ήταν ο άνθρωπος που θα έβαζε τέλος στην ζωή του. Μπορεί να περνούσε μερικές δύσκολες στιγμές, αλλά πάλευε γι’ αυτά”, αναφέρει κοντινό πρόσωπο της οικογενείας του.

READ more