Eίναι ο τέταρτος άνθρωπος που ήταν μαζί με τους άτυχους Καπελώνη και Φουντούλη και τον Γέροντα, που δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή. Είναι ο άνθρωπος που είδε τον εκτελεστή να πυροβολεί εναντίον του αλλά πρόλαβε να αντιδράσει.
Σύμφωνα με το ΜEGA, ο νεαρός ο οποίος είναι περιπου 30 ετών, αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, μίλησε χθες βράδυ στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής δίνοντας τους σημαντικές λεπτομέρειες για τα δευτερόλεπτα του μακελειού, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νεο Ηράκλειο, το βράδυ της Παρασκευής.
Θεωρείται μάρτυρας – κλειδί αφού, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή της διπλής δολοφονίας. Κατέθεσε με καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα χθες βράδυ και περιέγραψε πως ακριβώς έγιναν όλα μέχρι την στιγμή που τρέχοντας βρήκε καταφύγιο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και σώθηκε από θαύμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο Newsit
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ