Έτσι θα ήταν αν ζούσε σήμερα η πριγκίπισσα Diana! Φωτογραφία

Όσοι διάσημοι έφυγαν νέοι, είχαν την μακάβρια “τύχη” να τους θυμάται όλος ο πλανήτης νέους και ωραίους στον αιώνα των αιώνων… Η Μέριλιν Μονρόε, ο Τζέιμς Ντιν είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα σταρ, που αποθεώθηκαν και μυθοποιήθηκαν μετά το θάνατό τους…

Γενιές και γενιές θα θυμούνται τη Μέριλιν πάντα νέα σέξυ λαμπερή ξανθιά και τον Ντιν, γοητευτικό επαναστάτη χωρίς αιτία, με το τσιγάρο στο στόμα και το μαλλί κοκοράκι!

Κάπως έτσι είναι και θα είναι και για τις επόμενες γενιές και η Nταϊάνα… Η θλιμένη πριγκίπισσα, η απατημένη πριγκίπισσα, η γλυκειά όμορφη και αδικοχαμένη Νταϊάνα θα είναι για πάντα στη μνήμη όλων όμορφη και δροσερή…

Ή μήπως όχι; Κάπου εδώ είναι που μπλέκεται η τεχνολογία… Η Jovey Mae Hayes είναι ειδική σε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για επεξεργασία προσώπου, και βοηθάει την αστυνομία στην αναζήτηση προσώπων που έχουν χαθεί. Αυτή η κυρία λοιπόν με την βοήθεια της τεχνολογίας και της ομάδας της, αφού μελέτησε τα φυσικά χαρακτηρίστικά της πριγκίπισσας αλλά και το ιατρικό της ιστορικό, κατασκεύασε την φωτογραφία που βλέπεις!

Κάπως έτσι λοιπόν θα ήταν σήμερα στα 50 της χρόνια αν ζούσε η Νταϊάνα!


φωτο splash

Ποια είναι η άποψή σου; Πάντως χωρίς καμμια διάθεση να αμφισβητήσουμε την επιστήμη και την τεχνολογία, πιστεύουμε ότι η πριγκίπισσα αν ζούσε ίσως να ήταν λιγότερο “σπασμένη”. Υπάρχουν πλέον κάποιες αισθητικές μικρο παρεμβάσεις που θα την έκαναν να δείχνει πιο φρέσκια από ότι φαίνεται στην πραγματικά ρεαλιστική φωτογραφία!

Read More

And More