Έτσι την έσωσα - Η συγκλονιστική μαρτυρία του άνδρα που βοήθησε τη γυναίκα στο Χαλάνδρι

Έτσι την έσωσα – Η συγκλονιστική μαρτυρία του άνδρα που βοήθησε τη γυναίκα στο Χαλάνδρι | tlife.gr

Οι φωτογραφίες του Γιάννη Κολεσίδη για το Reuters δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του κόσμου. Εικόνες συγκλονιστικές που δεν αποτυπώνουν μόνο τις καταστροφές από την απίστευτη θεομηνία που έπληξε την Αττική το πρωί της Παρασκευής. Δείχνουν πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι. Άνθρωποι που δε διστάζουν να κινδυνεύσουν για να βοηθήσουν κάποιον που τους χρειάζεται.

Η γυναίκα που λίγο έλειψε να πνιγεί από τα ορμητικά νερά είναι 45 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες μητέρα τριών παιδιών. Στα 10 λεπτά της κόλασης που έζησε, έπαθε υποθερμία, ενώ έσπασε και το πόδι της. Αλλά σώθηκε… Και σώθηκε χάρη στον Αριστείδη και τον Γρηγόρη. Δυο ανθρώπους που μπορεί να μην είχε ξαναδεί ποτέ. Αλλά θα τους θυμάται για πάντα γιατί είναι οι σωτήρες της.

Για καλή της τύχη, την ώρα εκείνη είδαν την προσπάθειά της να μην παρασυρθεί κάτοικοι της περιοχής. Και δυο από αυτούς έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Ο ένας από αυτούς είναι ο Αριστείδης Παπαϊωάννου, που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΪ και περιέγραψε τα δραματικά λεπτά. Είναι ο άνδρας με το γκρι φούτερ, που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να είναι πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου, ο πρώτος που έσπευσε να βοηθήσει.

Διαβάσε όσα είπε ο Αριστείδης Παπαϊωάννου στο newsit!

READ more