Έτσι χαλαρώνει η έγκυος γυναίκα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς! Φωτογραφίες

Όταν είσαι σύζυγος ενός δισεκατομμυριούχου σίγουρα οι ανέσεις που μπορείς να έχεις είναι πολλές, και ακόμη περισσότερο όταν περιμένεις να γίνεις μανούλα. Ο λόγος για την σύζυγο του Ρομαν Αμπράμοβιτς που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της με τον μεγιστάνα και απολαμβάνει χωρίς τύψεις όλα όσα της προσφέρει κακομαθαίνοντάς την.
Η αγαπημένη του Ρόμαν, Dasha Zhukova μπορεί να έχει ό,τι θέλει, αλλά αυτό που την χαλαρώνει πραγματικά είναι μια βόλτα με το σκάφος του συζύγου της κάτω από το ζεστό ήλιο. Όπως διαβάζουμε στην “Daily Mail”, το γνωστό ζευγάρι πέρασε τις χειμερινές διακοπές του μαζί με τον 3χρονο γιο του στην Καραϊβική και στο St Barts.

/

Χαλαρή και ευδιάθετη η Dasha δείχνει πολύ ήρεμη με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και απολαμβάνει τη βόλτα τους, στο κατάστρωμα του πολυτελούς γιοτ, έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της.

/

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ενώ ο Ρόμαν θα γίνει για 7η φορά μπαμπάς, αφού έχει δυο ακόμη γιους και τρεις κόρες από τον προηγούμενο γάμο του.

Read More

And More