Έτσι ”χτίζει” σώμα ο Π. Πετράκης!

Ο Παναγιώτης Πετράκης, που τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά ”Τα μυστικά της Εδέμ” και θαυμάσαμε τις φωνητικές του ικανότητες στο παιχνίδι τραγουδιού ”Just the two of us”, αποκάλυωε στο”ΟΚ”, το μυστικό που τον βοηθά να διατηρείται πάντα σε φόρμα!

Πρώτο του μυστικό, λοιπόν, είναι ότι ξυπνάει κάθε πρωί στις 7.30 και προσπαθεί από τις 8.00 να είναι στο πόδι. Όπως είπε ο ίδιος: ”Κάνω τουλάχιστον μισή ώρα αερόβια άσκηση. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, κάνω τζόκινγκ στο δρόμο, ενώ όταν βρέχει, τρέχω στον διάδρομο στο σπίτι. Πολύ θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο να αθλούμαι, αλλά όταν πρέπει να είμαι στο πλατό στις εννέα αυτό είναι ανέφικτο.”

Αλλά πώς συνδυάζει αυτό το τέλειο κορμί με την κατανάλωση σοκολάτας;

Ο Παναγιώτης, δήλωσε ότι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει αντέξει χωρίς σοκολάτα, είναι ένας μήνας, καθώς κι ότι θα μπορούσε να ζήσει τρώγοντας μόνο σοκολάτες. Παρόλ’ αυτά τονίζει πως: ”Από τα 22 μου γυμνάζομαι εντατικά. Παλαιότερα πήγαινα πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο, αλλά τώρα πια μόνο τρεις λόγω των υποχρεώσεων… Παράλληλα τρώω πέντε γεύματα την ημέρα που αποτελούνται από πρωτεΐνες και υδατάνθρακες και προσπαθώ να αποβάλλω τη ζάχαρη και το λίπος.”

Αλλά η σοκολάτα… σοκολάτα!

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More