Eurovision 2013: Απόψε η μεγάλη μάχη για τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα!

Η μεγάλη στιγμή του τελικού της Eurovision έφτασε! H Ελλάδα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη θα διεκδικήσει απόψε την πρωτιά στον 58ο κατά σειρά ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το TLIFE μαζί με το ZAPPIT θα σου παρουσιάσουν σε μία μοναδική live εκπομπή με πολλούς καλεσμένους έκπληξη όλα όσα συμβαίνουν στο Μάλμε της Σουηδίας. Σε περιμένουμε στην παρέα μας να δούμε και να σχολιάσουμε μαζί τις εμφανίσεις και την ψηφοφορία, όπως ακριβώς κάναμε και το βράδυ της Πέμπτης!

Mπαίνοντας εδώ θα μπορείς να σχολιάσεις μαζί μας τον τελικό!

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στον β’ ημιτελικό ετοιμάζονται να κατακτήσουν και πάλι το κοινό με το “Alcohol is free”. Τα στοιχήματα και τα προγνωστικά κατατάσσουν την Ελλάδα σε μια αρκετά καλή θέση μέχρι στιγμής!

Δες εδώ όσα έγιναν στον β’ ημιτελικό

Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας έκαναν την πρώτη τους πρόβα για τον τελικό και παρά την κούραση είχαν πολύ κέφι και χαρά. Εξάλλου έχουν στο πλευρό τους όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους, την στήριξη από την εταιρεία τους Platinum Records αλλά και την αγάπη των Eurofans.

Δες εδώ την πρώτη πρόβα!

Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra θα βρεθούν στη σκηνή στην 21η θέση ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Ουκρανία. Αξίζει να αναφέρουμε πως η σειρά εμφάνισης ελπίζουμε να ευνοήσει την ελληνική συμμετοχή, που θα βρεθεί στη σκηνή λίγα τραγούδια πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Δες αναλυτικά τη σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στο μεγάλο τελικό:

01. Γαλλία
02. Λιθουανία
03. Μολδαβία
04. Φινλανδία
05. Ισπανία
06. Βέλγιο
07. Εσθονία
08. Λευκορωσία
09. Μάλτα
10. Ρωσία
11. Γερμανία
12. Αρμενία
13. Ολλανδία
14. Ρουμανία
15. Ηνωμένο Βασίλειο
16. Σουηδία
17. Ουγγαρία
18. Δανία
19. Ισλανδία
20. Αζερμπαϊτζάν
21. ΕΛΛΑΔΑ
22. Ουκρανία
23. Ιταλία
24. Νορβηγία
25. Γεωργία
26. Ιρλανδία

Read More

And More