Eurovision 2013: Έτσι θα είναι η αποψινή εμφάνιση των Koza Mostra και του Αγάθωνα στη σκηνή!

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή εμφάνιση του Αγάθωνα και των Koza Mostra στον β’ ημιτελικό της Eurovision. Η ελληνική αποστολή θα ανέβει απόψε στο “Malmo Arena” με το “Alcohol is free” διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του Σαββάτου.
Όπως έμαθες μέσα από το TLIFE χθες έγινε η δεύτερη γενική πρόβα για το ελληνικό τραγούδι και η ελληνική ομάδα βρέθηκε στη σκηνή με τα ρούχα που θα εμφανιστεί σήμερα, κάνοντας πρακτική και στην αποψινή χορογραφία τους.

/

Η ελληνική συμμετοχή έχει κληρωθεί να τραγουδήσει στην ένατη θέση ενώ ο δεύτερος ημιτελικός όπως και ο πρώτος θα ξεκινήσει στις 10.00 το βράδυ.
Στον τελικό της 18ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς – δέκα από κάθε βραδιά – ενώ οι υπόλοιπες έξι, δηλαδή οι “Big Five” (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια Σουηδία, θα συμμετάσχουν απευθείας στον τελικό χωρίς να περάσουν τη δοκιμασία των ημιτελικών.

/

Από τον πρώτο ημιτελικό πέρασαν η Μολδαβία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, η Εσθονία,η Λευκορωσία, η Δανία, η Ρωσία,το Βέλγιο, η Ουκρανία και η Ολλανδία.
Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή γενική πρόβα τους:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More