Eurovision 2014: Η πρώτη πρόβα των Freaky Fortune και του Risky Kidd στη Δανία!

Η ελληνική αποστολή της Eurovision ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στην Κοπεγχάγη και στον β’ ημιτελικό που θα γίνει στις 8 Μαΐου. Οι Freaky Fortune και ο Risky Kidd θα κάνουν μάλιστα την Τετάρτη θα κάνουν και την πρώτη τους πρόβα που θα έχει διάρκεια μισής ώρα.

Πάρε μία γεύση από το stage όπου θα πραγματοποιηθεί ο ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός!

Οι Freaky Fortune και ο Risky Kidd θα αναχωρήσουν αύριο Τρίτη για την Δανία και είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή τους. Από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε ότι θα είναι εκείνοι που τελικά θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με το Rise up.

Δες όσα είχαν πει στο TLIFE λίγο μετά την νίκη τους στον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Στις 7 Μαΐου, μία μέρα πριν τον β΄ ημιτελικό στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα στην 13η θέση, όλες οι αποστολές θα κάνουν δύο πρόβες. Η πρώτη “dress rehearsal” θα γίνει από τις 16:00 έως τις 18:30 ενώ η δεύτερη από τις 22:00 μέχρι τις 24:00.

Η πρόβα τζενεράλε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Μαΐου, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό. Φυσικά, τα στοιχήματα έχουν αρχίσει ήδη να παίζονται και οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν. Το Rise up μέχρι στιγμής δεν βρίσκεται ούτε πολύ ψηλά αλλά ούτε και χαμηλά! Κάπου ανάμεσα στη 13 και 18η θέση.

Read More

And More