Eurovision 2014: Νικήτρια αναδείχθηκε η Αυστρία με την Conchita Wurst! Η Ελλάδα στην 20η θέση

Άλλος ένα διαγωνισμός της Eurovision έφτασε στο τέλος του! Η ψηφοφορία έδειξε από την αρχή ποιος θα ήταν ο νικητής της βραδιάς. Η εκκεντρική Conchita Wurst από την Αυστρία αναδείχθηκε νικήτρια του 59ου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

Η “γυναίκα με τα μούσια”, έκανε την ανατροπή και με τη δυναμική μπαλάντα ”Rise like A Phoenix” συγκέντρωσε 290 βαθμούς, αφήνοντας την Ολλανδία στη δεύτερη θέση με 238 βαθμούς. Ακολούθησαν οι: Σουηδία – 218, Αρμενία – 174 και Ουγγαρία – 143.



Eurovision 2014: Δες ξανά την εμφάνιση της Αυστρίας με την Conchita Wurst!

Η Ελλάδα, με τους Freaky Fortune και τον RiskyKidd, έδωσε τον καλύτερο και κατάφερε να κουνήσει την Ευρώπη -και όχι μόνο- στους ρυθμούς του Rise Up αλλά παρόλα αυτά τερμάτισε στην 20η θέση.

Η Ελλάδα ψήφισε ως εξής:

Πολωνία 1
Σουηδία 2
Νορβηγία 3
Ελβετία 4
Ουκρανία 5
Ουγγαρία 6
Αρμενία 7
Ολλανδία 8
Ρωσία 10
Αυστρία 12

Την Ελλάδα ψήφισαν οι:

Αζερμπαϊτζάν 4
Αλβανία 2
Ρωσία 4
Μάλτα 1
Ηνωμένο Βασίλειο 2
Αρμενία 7
Λευκορωσία 6
Ισραήλ 2
Ιταλία 3
Γεωργία 4

Δες ξανά την εμφάνιση της Ελλάδας!

Μια μεγάλη βραδιά από την B&W Hellerne αρένα της Κοπεγχάγης με πολλά τραγούδια, άλλα αδιάφορα, άλλα κουραστικά, άλλα ευρηματικά και πολλά σε ύφος μπαλάντας που θα έπρεπε να είσαι ή ερωτευμένη ή σε διάθεση για πολύ κρασί και ντέρτι.

Δεν έλλειψαν τα κλασικά κιτς ενσταντανέ και οι υπερβολές στην σκηνική παρουσία. Αυτή όμως είναι η Eurovision! Μια μουσική εκδήλωση-πάρτι το οποίο μπορεί να το απολαύσει κανείς με καλή παρέα και διάθεση να διασκεδάσει με φίλες στο σπίτι.

Το TLIFE σου κράτησε παρέα μαζί με το ZappIt και σχολίασε μαζί σου όλη τη βραδιά!

Read More

And More