Eurovision 2014: Oι νικητές και οι celebrities στο red carpet της βραδιάς!

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος ελληνικός τελικός με Freaky Fortune και RiskyKidd να είναι οι μεγάλοι νικητές και να παίρνουν το εισιτήριο για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη φετινή Eurovision στην Κοπεγχάγη.

Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε όλο το ρεπορτάζ από τη μαγική βραδιά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλους όσους έδωσαν το «παρών» στη μαγική βραδιά.

Δες εδώ πως σχολίασε το TLIFE και το zappit τον ελληνικό τελικό

Εντυπωσιακή και χωρίς ιδιαίτερο άγχος (αφού είναι η δεύτερη φορά που παρουσιάζει τον ελληνικό τελικό) η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το μοναδικό δίδυμο τραγούδησε, χόρεψε και έντυσε με έξυπνες ατάκες τη βραδιά του ελληνικού τελικού.
Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν με της εξής σειρά που προήλθε μετά από κλήρωση. Πρώτη στη σκηνή του διαγωνιστικού κομματιού ήταν η Κρυσταλλία με την «Πεταλούδα στην Αθήνα» και ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα. Ακολούθησαν οι Freaky Fortune με τον RiskyKidd και το “Rise up”, ο Κώστας Μαρτάκης με το «Κανένας δεν με σταματά» και στίχους μουσική του Ηλία Κόζα και τέλος η Josephine και ο Mark Angelo με το “Dancing night”.
Στη φετινή σκηνή του ελληνικού τελικού όμως, με αφορμή τα 40 χρόνια της ελληνικής συμμετοχής της Eurovision ανέβηκαν η Καλομοίρα με τον Claydee, οι Melisses με την Μπέσυ Αργυράκη, τον Πασχάλη, την Μαριάννα Τόλη και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς για ένα «μάθημα σολφές», η Τάμτα με την Ελπίδα, η Καίτη Γαρμπή με τους Vegas, η Demy με την Σοφία Βόσσου και οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και τη ρεμπέτικη παρέα τους.
Όσο για τις λαμπερές αφίξεις στη διοργάνωση;. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και του Πέτρου Χόντου, απαθανάτισε στο red carpet τον Γιώργο Λιάγκα με την Λάουρα Νάργες, τον Θέμη Γεωργαντά, τον Γιώργο Λιανό και την Σάσα Σταμάτη, την Μαίρη Συνατσάκη, την Demy, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Χάρη Ρώμα και πολλούς άλλους.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Demy

Μαίρη Συνατσάκη

Καλομοίρα και Claydee

Φώτης Σεργουλόπουλος

Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Λιάγκας, Λάουρα Νάργες, Γιώργος Λιανός

Γιώργος Λιανός με την σύζυγό του Ανθή

Χρήστος Μάστορας και Courtney Parker

Θάνος Καλλίρης

Πασχάλης, Μπέσσυ Αργυράκη, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Αγάθωνας Ιακωβίδης και Koza Mostra

Vegas

Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Χάρης Ρώμας

Melisses

Η παρέα από το ΦΜ Live

Επιμέλεια κειμένων: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More