Eurovision 2015: Δες τον νικητή του διαγωνισμού να χορεύει γυμνός Miley Cyrus! Video

Ο Mans Zelmerlow είναι ο νικητής του 60ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Βιέννη. Ο hot εκπρόσωπος της Σουηδίας τραγούδησε το Heroes κερδίζοντας το κοινό από άκρη σε άκρη της Ευρώπης αλλά και από τη μακρινή Αυστραλία.

Ο Mans Zelmerlow είναι γνωστός στη Σουηδία όχι μόνο σαν τραγουδιστής. Έχει κερδίσει τον τηλεοπτικό διαγωνισμό Let’s Dance -εφάμιλλος του δικού μας Dancing With the Stars- ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα στο θέατρο ενώ έχει παίξει και στο Musical Grease. Το ταλέντο του στον χορό και το τραγούδι φάνηκαν άλλωστε και από την εμφάνισή του στη σκηνή του Stadthalle.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ!

Το ίδιο αυτό ταλέντο, μαζί με το χιούμορ του είχαν φανεί από την εμφάνισή του στη σκηνή του περσινού Gala της Gay κοινότητας QX της Σουηδίας. Ο Mans είχε εμφανιστεί στη σκηνή πάνω σε μία τεράστια μπάλα κατεδάφισης όπως τον γέννησε η μαμά του.

Ναι, καλά κατάλαβες. Ο φετινός νικητής της Eurovision έκανε μια εμφάνιση αλά Miley Cyrus στην έναρξη της βραδιάς. Στην συνέχεια βέβαια ντύθηκε με τη… ναυτική στολή του και χόρεψε μία gay friendly χορογραφία.

Read More

And More