Eurovision 2015 – Ημιτελικός: Δες την τελευταία πρόβα της Έλενας Μαρίας Κυριάκου πριν την αποψινή μάχη! Video

Με ένα μήνυμα στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, δήλωσε την ετοιμότητά της για απόψε η Μαρία Έλενα Κυριάκου. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision σε λίγες ώρες θα ανέβει στην σκηνή του Stadthalle της Βιέννης και θα εμφανιστεί 6η κατά σειρά στον Α’ ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Το “One Breath” σε σύνθεση της ίδιας και του Ευθύβουλου Θεοχάρους και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα, που θα ερμηνεύσει έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στις γενικές πρόβες της ελληνικής αποστολής στην Eurovision. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου κέρδισε για μία ακόμα φορά το χειροκρότημα στην τελευταία γενική πρόβα της λίγο πριν την αποψινή μεγάλη “μάχη”.

Δες το βίντεο από την πρόβα της.

Το γεγονός πως σε κάθε πρόβα της η Μαρία Έλενα Κυριάκου κέρδιζε ακόμα περισσότερους υποστηρικτές για την Ελλάδα, φαίνεται και από τα σχετικά αποτελέσματα του press voting που διεξάγεται για τον πρώτο ημιτελικό. Όπως θα δεις η Ελλάδα αναδεικνύεται μέχρι στιγμής στην 4η θέση του Α’ Ημιτελικού της Eurovision.

Read More

And More