Eurovision 2015 – Τελικός: Ποιοι επώνυμοι παρακολουθούν τον διαγωνισμό τραγουδιού;

Η βραδιά του τελικού της Eurovision σημαίνει για πολλούς πίτσα, τηλεόραση και σχολιασμό με φίλους μπροστά στην Tv. Κι από αυτόν τον κανόνα δεν ξεφεύγουν ούτε οι επώνυμοι Έλληνες.

Με μεγάλη ή μικρότερη παρέα γύρω τους οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz διοργάνωσαν αυτοσχέδια Eurovision party και στήθηκαν μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσουν την μεγάλη γιορτή του τραγουδιού και την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου.

Αρκετοί από αυτούς μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις βραδιές Eurovision που πραγματοποιήθηκαν στο σαλόνι τους και όχι μόνο, μέσω Instagram.

Go Greece

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης serfotis (@serfotis) στις


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παρακολούθησε την Μαρία Έλενα Κυριάκου στον τελικό από το bar restaurant που διατηρεί.


Η Γωγώ Μαστροκώστα παρακολούθησε την Eurovision μαζί με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη και τη Στέλλα Δημητρίου, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου με αρκετούς από τους συμπρωταγωνιστές του στην σειρά Μπρούσκο μαζεύτηκαν για να παρακολουθήσουν τόσο την Μαρία Έλενα Κυριάκου όσο και τον Γιάννη Καραγιάννη με την ίδια αγωνία.

Greece – simple humble and full of Greek soul!!!!! Λυτό ταπεινό και γεμάτο ελληνική ψυχή!!!! Bravo @mariaelenakyriakou GOOD LUCK GREECE

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις

Κύπρος μου πατρίδα μου!!! Πάντα στέκεσαι περήφανη με το κεφάλι ψηλά! Good luck Cyprus!!! #esc2015 #cyprus VOTE FOR CYPRUS

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις

Read More

And More