Site icon TLIFE

Eurovision 2016: Αφιερωμένο στο μουσικό διαγωνισμό το Your Face Sounds Familiar – Ποιος θα είναι guest κριτής;

Λίγα 24ωρα πριν από τη Euovision και το ενδιαφέρον του κόσμου ολοένα και μεγαλώνει για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. Δεν είναι όμως μόνο η Στοκχόλμη που κινείται σε αυτούς τους ρυθμούς. Στην Ελλάδα, που θα εκπροσωπηθεί φέτος από το συγκρότημα Argo και το τραγούδι Utopian Land, έχουν οργανωθεί ειδικές βραδιές με αφορμή τη Eurovison.

Μέχρι και το Your Face Sounds Familiar αποφάσισε να τιμήσει τον μουσικό διαγωνισμό και να αφιερώσει το live της ερχόμενης Κυριακής σε παλαιότερες συμμετοχές του. Οι παίκτες του talent show του ΑΝΤ1 θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στις μιμήσεις μεταμφιεζόμενοι σε καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους στη Eurovision.

Για να τους κρίνει έχει κληθεί ένας άνθρωπος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη Eurovision και δεν είναι άλλος από τη Δάφνη Μπόκοτα.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που έχει καλύψει για την ΕΡΤ πάρα πολλά χρόνια τον μουσικό διαγωνισμό, θα καθίσει δίπλα στους Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Νίκο Μουστινά και Κατερίνα Παπουτσάκη για να σχολιάσει κι εκείνη τις επιδόσεις των παικτών.

© 2024 tlife.gr