Εurovision 2016: Την Κυριακή του Πάσχα αναχωρεί για Στοκχόλμη η ελληνική αποστολή!

Σε 15 ημέρες οι προβολείς θα ανάψουν και η Σουηδία θα υποδεχτεί τον 61ο διαγωνισμό της Eurovision.
Φέτος, το αρνάκι θα το ψήσουν στον…αέρα τα μέλη του συγκροτήματος Argo, καθώς την Κυριακή του Πάσχα θα αναχωρήσουν για την Στοκχόλμη ενώ την επόμενη μέρα το πρωί θα γίνει η πρώτη τους επίσημη πρόβα στο stage της Eurovision. Τα μέλη του συγκροτήματος δεν φαίνεται να πτοούνται από τα προγνωστικά που κατατάσουν την Ελλάδα στην 33η θέση.
Το απόλυτο φαβορί θεωρείται ο εκπρόσωπος της Ρωσίας, ο Sergey Lazarev, του οποίου το τραγούδι έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τη σκηνική παρουσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το ελληνικό κοινό, είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει μέσα από τα MadWalk 2016.

Πάντως, η φετινή Eurovision έχει και τις ευχές του… Πάπα. Η εκπρόσωπος της Ιταλίας, βρέθηκε το Σάββατο στο Βατικανό όπου συνάντησε τον Ποντίφικα, πήρε τις ευχές του αλλά και μία… selfie!
Το Σάββατο που μας πέρασε, οι εκπρόσωποι της Κύπρου παρουσίασαν για πρώτη φορά live το τραγούδι τους. Οι ροκάδες της φετινής Eurovision έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για την έκπληξη του 61ου διάγωνισμού της Eurovision.

Read More

And More