EUROVISION 2016: Τραυματίστηκε ο Ρώσος τραγουδιστής κατά την διάρκεια της πρόβας του

Αν και θεωρείται το απόλυτο φαβορί της φετινής Eurovision, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με το… δεξί για τον Sergey Lazarev. Ο Ρώσος εκπρόσωπος είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια της πρώτης του πρόβας στη σκηνή όπου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός.

Η δύσκολη και απαιτητική χορογραφία με την οποία ο δικός μας Φωκάς Ευαγγελινός που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της σκηνικής του παρουσίας, φαίνεται ότι δυσκόλεψε αρκετά τον Ρώσο τραγουδιστή.
Η τεράστια οθόνη led που θα τον πλαισιώνει αλλάζει σχήμα κατά την διάρκεια του τραγουδιού με τον καλλιτέχνη να πρέπει να την ανέβει και να εκτελεί ουσιαστικά στον αέρα την χορογραφία. Παράλληλα εντυπωσιακά γραφικά θα δημιουργούν όμορφες εικόνες και με τον συγκεκριμένο συνδυασμό το αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί θα έρθει όπως πιστεύουν οι Ρώσοι πολυπόθητο βραβείο του διαγωνισμού.
Στην πρώτη πρόβα όμως ο Sergey Lazarev, δεν κατάφερε να πατήσει σωστά και έπεσε προκαλώντας ανησυχία σε όσους τον παρακολουθούσαν. Η πρόβα σταμάτησε και οι υπεύθυνοι της παραγωγής έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον καλλιτέχνη, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε και συνέχισε την πρόβα του σαν να μην συνέβη τίποτα.
Σε συνέντευξη που έδωσε, ο Ρώσος τραγουδιστής δήλωσε ότι είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. «Εγώ είμαι πολύ καλά και χαρούμενος. Είναι κάτι που συμβαίνει και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν οι πρόβες. Για να ελέγξεις. Και ήταν η πρώτη φορά που ανεβήκαμε σε αυτή τη σκηνή και ελέγξαμε τα ύψη και…τα εξογκώματα που κάνει η οθόνη και γι’ αυτό ελέγξαμε τα πάντα. Οπότε, τώρα όλα είναι καλά. Καμία ανησυχία, είμαι καλά» είπε στους δημοσιογράφους.
Δες το βίντεο

Read More

And More