Eurovision 2017: Η ατυχία της Demy στην πρόβα που βαθμολογούν οι κριτικές επιτροπές!

Πολλά τα προβλήματα για την ελληνική αποστολή καθώς στη χθεσινή δεύτερη πρόβα τζενεράλε η Demy αναγκάστηκε να ανέβει ξανά στη σκηνή και να παρουσιάσει το τραγούδι της. Αιτία; Τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν στον ήχο.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη πρόβα οι κριτικές επιτροπές έδιναν τις βαθμολογίες τους και γι’ αυτό το λόγο η Demy αναγκάστηκε να τραγουδήσει ξανά το This is Love στη σκηνή της Eurovision. Αλλά ούτε και την δεύτερη φορά τα προβλήματα στον ήχο διορθώθηκαν, αν και ο ήχος που έβγαινε ήταν πολύ καλύτερος από την πρώτη φορά.

Η διοργάνωση φέτος της Eurovision χαρακτηρίζεται από τις περισσότερες χώρες που συμμετέχουν ως κακή, με τα προβλήματα να παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο. Σήμερα, ήταν η σειρά της Ελλάδας αλλά δυστυχώς σε μία στιγμή που τα λάθη δεν επιτρέπονται.

Η EBU μάλιστα αναγνωρίζοντας το λάθος της παραγωγής, έδωσε την ευκαιρία στην Demy να ξανατραγουδήσει και το τραγούδι της να παρουσιαστεί ξανά στις κριτικές επιτροπές, αλλά χωρίς να υπάρχει η «μαγεία» της παρουσίασης και η έκπληξης της πρώτης φοράς.

Ας ελπίσουμε στον αποψινό ημιτελικό, η Demy να μην αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα και να ήταν απλά μία άτυχη στιγμή η οποία δεν θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Read More

And More