Eurovision 2017: Η Demy περπάτησε στο κόκκινο χαλί του διαγωνισμού! [pics,vid]

Η νεράιδα της φετινής Eurovision, η όμορφη Demy εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, στο μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε στο Κίεβο για την έναρξη της εβδομάδας της Eurovision. Με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, η φετινή μας εκπρόσωπος περπάτησε στο κόκκινο χαλί κλέβοντας τα φλας των φωτογράφων με τους παρευρισκόμενους να μιλούν για την απίστευτη ομορφιά της!

Μαζί της ήταν όλη η ελληνική αποστολή, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι έφτασαν την Παρασκευή στην Ουκρανία, και ετοιμάζονται και εκείνοι πυρετωδώς για να παρουσιάσουν στους Έλληνες τηλεθεατές την φετινή Eurovision.

Το πρόγραμμα της Demy είναι γεμάτο, καθώς εκτός από τις πρόβες που πραγματοποίησε στη σκηνή της Eurovision, έδωσε αρκετές συνεντεύξεις σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά έκανε και Live εμφανίσεις, όπως αυτή στο χωριό της Eurovision που έχει στηθεί στην Ουκρανία.

Την Δευτέρα το μεσημέρι θα γίνει η πρώτη πρόβα τζενεράλε του Α’ ημιτελικού στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα. Μετά από λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα τζενεράλε, η οποία μάλιστα θα μαγνητοσκοπηθεί για λόγους ασφαλείας κατά την διάρκεια του ζωντανού προγράμματος, ενώ οι κριτικές επιτροπές των χωρών θα την παρακολουθήσουν και θα δώσουν την βαθμολογία τους.

Stay tuned στο TLIFE το οποίο βρίσκεται στην Ουκρανία και ακολουθεί κάθε βήμα της Demy στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Read More

And More